Leolux Bellice: alle stoffen voor dezelfde zachte prijs

t/m 31 maart 2019 zijn alle stoffen bekledingen voor de populaire Bellice bank van Leolux beschikbaar voor dezelfde zachte prijs. Uw voordeel kan hierdoor oplopen tot honderden euro’s.

leolux Bellice actie

De actie

Als u tot en met 31 maart een nieuwe Bellice bank aanschaft, hebben alle bekledingsstoffen dezelfde aantrekkelijke prijs. U kunt dus gerust een duurdere stof kiezen zonder u druk te maken over de prijs. Dit geldt voor alle standaard stoffen uit de uitgebreide Leolux – collectie.

Over bank Bellice

Bellice is het meest veelzijdig bankenprogramma van Leolux. Er zijn maar liefst 7 formaten banken en een fauteuil beschikbaar. Het is dankzij de meer dan 50 elementen ook mogelijk om uw eigen ontwerp samen te stellen.

Leolux bellice actie Leolux bellice actieLeolux bellice actie

Leolux Bellice bekijken? Kom langs in onze showroom

Wilt u de prachtige Bellice van Leolux bekijken en proberen? Kom langs in onze showroom. U kunt alle stoffen en leersoorten uit de Leolux collectie in ons uitgebreide StalenLAB bekijken. Met hulp van onze ontwerpers stelt u uw persoonlijke Bellice samen.

Contact

Neem gerust contact op, bijvoorbeeld als u een vraag heeft of een afspraak wilt maken met ons ontwerpbureau. Wij helpen u graag verder.

 

Actievoorwaarden

  • actie is geldig t/m 31 maart 2019
  • niet geldig in combinatie met andere acties
  • (prijs)wijzigingen en (zet)fouten voorbehouden
  • Lees hier meer over onze acties