Ga het nieuwe jaar goed in met een mooie actie op deze Landscape kast van Pastoe: u krijgt t/m 31 januari namelijk een mooie korting op de aankoopprijs van dit beroemde dressoir.

pastoe landscape kortings actie

De actie

T/m 31 januari 2019 is de Pastoe Landscape Joost Selectie extra scherp geprijsd.

Landscape dressoir op frame: van €3.000,-  voor €2.400,-
Landscape dressoir hangend aan muur: van €2.830,- voor €2.275,-

Bovendien wordt de Pastoe kast gratis geleverd en gemonteerd. Extra voordeel: als u zich aanmeldt voor Pastoe People ontvangt u een tegoedbon van €50,- die u mag gebruiken voor de aankoop van deze kast.

Over Pastoe Landscape Joost Selectie

Deze kenmerkende Landscape kast is het allereerste model in de Joost Selectie. Sinds zijn introductie 4 jaar geleden is dit dressoir 1 van de bestsellers in de collectie van Pastoe. De Landscape is uitgevoerd in de kleuren structuur Zwart, Noten, Ash en Olive.

pastoe landscape kortings actie pastoe landscape kortings actie pastoe landscape kortings actie pastoe landscape kortings actie

Meer Pastoe kasten bekijken? Kom langs in onze showroom

Wilt u de unieke handgemaakte kasten van Pastoe ervaren? Kom langs in onze showroom in Maarssen. Wij zijn al vele jaren officieel Pastoe – partner. U kunt alle kleurstalen van Pastoe in ons uitgebreide StalenLAB bekijken. Het maken van een 3d tekening van uw nieuwe kast door onze ontwerpers behoort tot de mogelijkheden.

Contact

Neem gerust contact op, bijvoorbeeld als u een vraag heeft of een afspraak wilt maken met ons ontwerpbureau. Wij helpen u graag verder.

 

Actievoorwaarden

  • actie is geldig t/m 31 januari 2019
  • niet geldig in combinatie met andere acties
  • (prijs)wijzigingen en (zet)fouten voorbehouden
  • Lees hier meer over onze acties