Het is geen geheim dat we gek zijn op de fauteuil Sparkle van designmerk Pode. En tot en einde van dit jaar wordt het nog leuker, want bij aankoop van iedere Sparkle fauteuil krijgt u de beroemde Bottle Stool t.w.v. €299,- cadeau.

Pode Bottle stool actie maarssen utrecht

De actie

Tot het einde van 2018 krijgt u bij bestelling van iedere Sparkle One of Sparkle Two een Bottle Stool cadeau. U mag kiezen uit de 5 kleuren waarin de Bottle Stool leverbaar is: White, Night, Brick, Forest & Teal.

Over de Sparkle fauteuil

Sparkle is ontworpen door Nederlandse designer Thijs Smeets. Deze fantastisch zittende fauteuil is beschikbaar in een variant met lage rug  (Sparkle One), en een hoge rug (Sparkle Two). De binnenzijde, buitenzijde en het zitkussen kunnen afzonderlijk gestoffeerd worden. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om de fauteuil helemaal naar uw eigen smaak te maken.

Pode Sparkle actie maarssen utrecht

pode sparkle actie maarssen utrecht

Over de Bottle Stool

De Bottle stool van Pode is een kruk, wijnfleshouder en tafeltje in 1. Maar boven alles is het een regelrechte eyecatcher. Gemaakt van gebeitst eikenhout waardoor de mooie houtnerf goed zichtbaar blijft. De Bottle Stool heeft een winkelwaarde van  €299,-.

Pode Bottle stool maarssen utrecht

De Pode Bottle Stool is verkrijgbaar in 5 kleuren: White, Night, Brick, Forest & Teal.

Pode bekijken? Kom langs in onze showroom

Wilt u de Pode Sparkle en Bottle Stool bekijken en proberen? Kom langs in onze showroom. U kunt alle stoffen, leersoorten en houtstalen uit de Pode collectie in ons uitgebreide StalenLAB bekijken. Natuurlijk zorgen we voor goede koffie en perfect advies.

Contact

Neem gerust contact op, bijvoorbeeld als u een vraag hebt . Wij helpen u graag verder.

Actievoorwaarden

  • actie is geldig t/m 31 december 2018
  • niet geldig in combinatie met andere acties
  • (prijs)wijzigingen en (zet)fouten voorbehouden
  • Lees hier meer over onze acties