fbpx

Ons service- en stoffeerteam doorkruist het hele land om de mooiste producten te installeren. Nadat ze klaar zijn maken ze regelmatig een foto van het resultaat. Ze laten u graag meekijken.

binnenkijken

1. Nieuwe Neu chairs

Een tijdje geleden leverden we enkele barkrukken in een woonhuis in Utrecht. Onlangs waren we weer terug en mochten we onze klant blij maken met 4 gestoffeerde Neu Chairs van HAY.

2. Complete restyling

Enige tijd geleden hebben we deze prachtige eetkamer opgeleverd. Het ontwerp maakt onderdeel uit van een complete restyling van een karakteristieke jaren ’30 woning.

3. Klaar voor de zon

Wist u dat Luxaflex verschillende oplossingen heeft voor zonwering in serres en erkers? Deze Duette Shades zijn op maat gemaakt en werden vervolgens vakkundig geplaatst door onze stoffeerder.

4. Scandinavian Chique

De stijl van dit project laat zich het beste omschrijven als Scandinavian Chique. De gele velours bank is een echte eyecatcher en zorgt voor de wauw – factor.

5. Linteloo XXL

We zijn druk bezig geweest in een villa in de bossen van Zeist, onder andere met deze indrukwekkende uitvoering van de Linteloo Madison.

linteloo zeist

linteloo zeist

6. Favoriet: Melloo

1 van de bestsellers van dit moment is bank Melloo van Pode. We hebben ‘m inmiddels in vele uitvoeringen geplaatst, maar de favoriet is toch wel de hoekbank met een extra diep lounge – element.

Wilt u ook aan de slag met een interieurontwerp?  Maak een afspraak met onze stylisten.