Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat onze sale in volle gang is. We zijn druk bezig met het uitzoeken van de nieuwe collecties en daarom krijg je alleen in september 40%  showroomkorting op bijna alles. In deze blog laten we je de 5 favoriete items uit de sale zien.

showroom uitverkoop

Pre Sale

Voordat de sale officieel van start ging organiseerden we eind augustus een drukbezochte Pre Sale voor vaste klanten. Wil je ook op de gastenlijst van de volgende Pre Sale komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Er zijn gelukkig nog genoeg prachtige showroommeubels waarbij je gebruik kunt maken van de mooie showroomkorting van 40%.

We hebben onze 5 favoriete items hieronder op een rij gezet.

Tip: wil je weten of de items nog beschikbaar zijn voordat je naar onze showroom komt? Bel ons even op 0346 550000 om te informeren.

1. Gelderland hoekbank 6710

De banken van Gelderland zijn stuk voor stuk stijliconen. De 6710 heeft een comfortabele zachte zit en een stevige rug. Dankzij z’n flinke afmetingen kun je hier met het hele gezin in ploffen.

Showroom uitverkoop Gelderland hoekbank

Gelderland 6710, van €6.515,- voor €3.909,-

2. Leolux bank Bellice

Het is de grote trots van Leolux, deze Bellice. Wij hebben ‘m staan in de meest luxe en pure leersoort die mogelijk is: Negev leder. Dankzij onze showroomsale kun je deze ultieme zitbeleving nu met 40% korting in huis halen.

Leolux Bellice bank

Leolux Bellice, van €7.870,- voor €4.722,

3. HAY fauteuil Uchiwa

Het is een echte eyecatcher, deze fauteuil van HAY. Zijn zachte patchwork binnenzijde zorgt voor een heerlijke ‘cocon’ waarin je je even terug kunt trekken van alle drukte.

Showroom uitverkoop HAY Uchiwa

HAY Uchiwa, van €1.696,- voor €1.017,-

4. HAY eettafel Copenhague

Je moet er wel even ruimte voor maken, want deze tafel is maar liefst 250 cm lang. Z’n groene linoleum tafelblad en gezeepte eiken poten geven ‘m een echte Scandinavische uitstraling.

Showroom uitverkoop HAY Copenhague eetkamertafel

HAY Copenhague, van €1.359,- voor €816,-

5. Pode Fold bank

De Fold is 1 van de populairste banken van Pode. Deze ruime 3zits bank heeft een moderne uitstraling maar is goed te combineren met diverse woonstijlen.

Pode fold bank

Pode Fold, van €3.030 voor €1.818,-

Extra sale: Leolux met 30% korting

Tijdens de uitverkoop vind je ook een speciale selectie van bijna nieuwe Leolux meubels. Op deze modellen krijgt je in september een korting van maar liefst 30%.

Showroom uitverkoop Leolux Julita

Leolux Julita, van €3.385,- voor €2.370,-

Alles zien? Kom langs in onze showroom

Wil je alle uitverkoopmodellen bekijken en proberen? Kom langs in showroom in Maarssen. Natuurlijk zorgen we voor goede koffie en perfect advies. Je kunt de showroommodellen na aankoop meteen meenemen. En als je geen zin hebt om zelf te sjouwen, kunnen we je aankoop ook tegen een vergoeding thuis laten bezorgen door ons serviceteam. Wel zo makkelijk.

Contact

Neem gerust contact op, bijvoorbeeld als je een vraag hebt . Wij helpen je graag verder.