fbpx

Beste lezer,

Het einde van 2018 is in zicht en dat is traditiegetrouw een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo ook voor Interhoff, want het is een bijzonder en enerverend jaar geweest.

We begonnen dit jaar op een volledig nieuwe locatie: exact 1 jaar geleden was de officiële opening van onze nieuwe showroom. Vanuit deze fantastische nieuwe thuisbasis hebben we veel mooie opdrachten mogen uitvoeren.

Uitbreiding team

We kijken met plezier uit naar het nieuwe jaar waarin veel positieve veranderingen gaan plaatsvinden. Vanaf januari wordt ons team aangevuld met gordijn- en vloerenexpert Linda en stoffeerder Jeroen gaat onze collega Peter versterken in de buitendienst.

Ook op het gebied van automatisering gaan we grote stappen zetten. Binnenkort gaan we gebruik maken van nieuwe software waardoor alle administratieve handelingen sneller en efficiënter uitgevoerd kunnen worden.

Op naar 2019

Tot slot wil ik u bedanken voor het afgelopen succesvolle jaar. Interhoff bestaat dankzij haar klanten en mede door uw vertrouwen hebben we de positieve lijn kunnen voortzetten.

Namens het hele Interhoff – team wens ik u een kleurrijk en liefdevol 2019 toe. Bent u de komende dagen in de buurt van onze showroom? Loop dan even binnen, wij begroeten u graag persoonlijk. De oliebollen staan voor u klaar.

Met hartelijke groet,

Rijnie Nijhoff

Eigenaar en directeur Interhoff

Showroom Interhoff woonwinkel met ontwerpstudio in Maarssen, Utrecht

Publicatiedatum: 28-12-2018