fbpx

Wat hebben Interhoff, Hollandse haring en Zwitserland met elkaar te maken? Het antwoord: op 27 juni zijn wij als sponsor aanwezig op de jaarlijkse Haringparty van de Nederlandse Vereniging Genève!

Haringparty geneve interhoff

Haringparty

De Nederlandse Vereniging Genève (NVG) biedt een ontmoetingsplaats voor Nederlanders die in de omgeving van Genève wonen. De vereniging draait volledig op vrijwilligers en organiseert veel activiteiten voor de leden.

De jaarlijks terugkerende Haringparty is 1 van de populairste evenementen voor Zwitserse Nederlanders. Wij willen helpen om deze mooie traditie in stand te houden en zijn dit jaar daarom trotse sponsor.

NVG Interhoff haringparty Geneve

Ondertekening van het sponsorcontract. Links: Interhoff-directeur Rijnie Nijhoff. Rechts: Vice-voorzitter & secretaris NVG Monique Aigner-Van Wijk.

domaine la capitaine haringparty interhoff

De Haringparty vindt plaats op woensdag 27 juni in het prachtige wijndomein Domaine La Capitaine.

Bezoek op locatie

Uiteraard zijn wij zelf aanwezig tijdens de Haringparty op 27 juni. Op 28 juni zijn we nog een extra dag in Zwitserland en hebben we tijd beschikbaar om op locatie langs te komen voor een intake.

Woont u in de omgeving van Genève en wilt u een afspraak maken? Benieuwd wat wij voor het interieur van uw woning in Zwitserland kunnen betekenen? Neem contact op met Rijnie Nijhoff.

Meer informatie

Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten tijdens de Haringparty. Wilt u intussen meer informatie over een interieurontwerp voor uw huis in Zwitserland? Bekijk dan ook: