fbpx

Buiten de lijntjes kleuren

Onze ontwerpers werken het liefst met unieke producten. En als het kan, kleuren ze graag buiten de lijntjes en maken ze een meubel extra speciaal.

Ze bedenken dan de mooiste kleurcombinaties, of kiezen voor een speciale afwerking. Soms komt er een bestelling voor een klant binnen die zó bijzonder is, dat hun designerhart sneller gaat kloppen.

Voordat we deze Special Deliveries bij hun nieuwe eigenaar brengen, zetten we ze op onze blog in de spotlight.

leolux-caruzzo-fauteuil-maarssen-utrecht3

Danza & Senso leer van Leolux

De Caruzzo van Leolux is een prijswinnende fauteuil met een geweldige zit. Sinds wij de fauteuil in de showroom hebben staan raken wij (en onze bezoekers) er maar niet over uitgepraat.

Onze klant viel in eerste instantie op het zachte Danza leer, daar hebben we de voorzijde mee bekleed. Door het gladde gele Senso leer aan de achterzijde te plaatsen, krijgt de fauteuil toch een strakke uitstraling. De zwarte gelakte draaivoet en hendel steken prachtig af tegen het gele leer.

Danza leer is één van de meest pure leersoorten uit de collectie van Leolux. Het is een zacht natuurleer waarin littekens en pigmenten van het rund goed te zien zijn. Deze exclusieve leersoort is echt voor de liefhebber.

Senso leer is een zeer sterke afgedekte leersoort, waarin een fraaie nerf te zien is. Dit robuuste leer is zeer populair bij Leolux klanten.

leolux-caruzzo-fauteuil-maarssen-utrecht

leolux-caruzzo-fauteuil-maarssen-utrecht2

De leolux Caruzzo in het kort

  • Een draaifauteuil die 2 designprijzen heeft gewonnen
  • Binnen- en buitenzijde kunnen apart worden bekleed
  • Leverbaar in 2 verschillende zithoogtes
  • De voet en handgreep kunnen in aluminium, chroom of iedere gewenste lakkleur worden uitgevoerd
  • Er is ook een bijpassende pouf beschikbaar
  • Te zien in onze showroom in Maarssen