fbpx

Veel designmerken hebben tegenwoordig computerprogramma’s waarmee je thuis je eigen meubel kunt ontwerpen. Leuk, want zo zie je direct hoe je nieuwe kast of bank eruit komt te zien. In deze blog vertellen we meer over het nieuwste tekenprogramma van Pastoe.

Pastoe Studio Vision en Boxes kasten ontwerpen

In het kort: Studio Pastoe

Soort meubels: kasten
Geschikt voor: PC
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
2d of 3d: 3d
Pluspunt: geweldige gebruikerservaring en veel details

In Studio Pastoe kun je digitaal je eigen Pastoe kast bedenken, bouwen en aanpassen. Als je gewend bent aan de bediening, lijkt het wel alsof je een mooi computerspel speelt. Dat komt omdat dit tekenprogramma is gemaakt door gameontwikkelaars.

Hoe het werkt

Studio Pastoe werkt het beste als je het programma op je PC installeert. Je downloadt het programma op de website van Pastoe.

Je kunt beginnen met een ‘blanco’ tekening. In het menu kies je wat voor soort kast je wilt maken. Je hebt keuze uit de modellen Landscape, Vison, Boxes en Pure. Gebruik vervolgens je fantasie en ga aan de slag met de kast van je dromen.

Pastoe Studio kasten ontwerpen

Je kunt bijna alles naar eigen wens aanpassen, zoals:

  • Afmetingen
  • Kleur en materiaal
  • Afwerking (lade, klep of deurtjes)
  • Accessoires (kabeldoorvoer, legplanken, mediapaneel)

Weet je nog niet precies wat je wilt? Ga dan aan de slag met 1 van de kasten die Pastoe al voor je heeft bedacht. Die kun je helemaal naar je eigen hand zetten.Pastoe Studio vision kasten ontwerpen

Het resultaat

Als je tevreden bent met het resultaat, kun je de kast van alle kanten in 3d bekijken.

Beweeg alle deurtjes, laden en kleppen door er op te klikken.

Pastoe Studio vison boxes kasten ontwerpen

“Je kunt je nieuwe kast van alle kanten in 3d bekijken.”

Pastoe Studio landscape kasten ontwerpen

Ben je benieuwd hoe de kast er in een andere woonkamer uitziet, bijvoorbeeld in combinatie met een houten vloer of een bakstenen muur ? Kies in het menu gemakkelijk voor een andere achtergrond.

Pastoe Studio vision kasten ontwerpen

Ook handig: je ziet gelijk wat de prijs van jouw kast is. Fijn als je een bepaald budget in je hoofd hebt.

Als je hulp nodig hebt met het programma of bij het kiezen van kleuren en materialen, kun je gerust contact met ons opnemen voor een afspraak. Dan kijken onze ontwerpers met je mee.

Het beste van Interhoff in de mail ontvangen? Laat je gegevens hieronder achter. Dan sturen we een bericht wanneer we iets bijzonderste melden hebben.