fbpx

Na de verbouwing van dit prachtige herenhuis waren de bewoners toe aan een nieuw interieur. Het jonge gezin kwam via vrienden bij Interhoff terecht. Wij verzorgden het ontwerp en de realisatie van het interieur van de hele benedenverdieping.

Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen Interieurontwerp herenhuis Maarssen 15Interieurontwerp herenhuis Maarssen 15

Maatwerk

De absolute eyecatcher in de klassieke voorkamer is de gele velours bank en turquoise poef. Zowel de bank als poef zijn volledig op maat gemaakt. De salontafels met Marokkaanse print verbinden het geheel.

De eetkamer heeft dankzij de Scandinavische meubels een heerlijk lichte uitstraling. Alle gordijnen zijn gemaakt door ons eigen atelier.

Wat wij voor u kunnen doen

U weet misschien wat u mooi vindt, maar door de enorme keuzemogelijkheden op het gebied van interieur is het vaak lastig om eenheid te creëren.

Het is fijn om een interieur te hebben dat klopt. Een op maat gemaakt plan van Interhoff geeft de rust dat alles goed op elkaar af is gestemd en bij u past. Wanneer het interieurplan klaar is, wordt het door onze eigen mensen uitgevoerd. Wij regelen alles voor u.

Ook voor uw woning

Wilt u uw huis ook zo mooi hebben? Neem contact met ons op voor een kennismaking, dan laten we u graag zien wat we allemaal kunnen.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0346 55 00 00. Heeft u liever dat wij u terugbellen? Vul dan uw gegevens hieronder in.