fbpx

Voor deze opdrachtgever leverden we een volledig op maat gemaakte traploper. De materialen werden afgestemd op het klassieke karakter van de woning. Kortom: een echt stukje vakwerk. Bekijk het resultaat hieronder.

Traploper stofferen tapijt maarssen utrecht

Ambachtelijk stofferen

Bij het maken van deze traploper kwam een hoop ambacht kijken. Eerst werd er een mal gemaakt van de oude traploper. Op basis van deze mal is het tapijt van nieuwe traploper op maat gemaakt door onze tapijtfabrikant.

Vervolgens is er een kleurende bies van vilt aan de zijkanten gezet. Deze randafwerking geeft het geheel een elegant karakter, geheel in de stijl van het pand. Onze stoffeerder bevestigde de loper aan de houten treden door middel van nikkel traproedes.

Traploper stofferen tapijt maarssen utrecht Traploper stofferen tapijt maarssen utrecht Traploper stofferen tapijt maarssen utrecht Traploper stofferen tapijt maarssen utrecht

Alle tapijt en stoffering bekijken? Kom langs in onze showroom

Benieuwd wat wij kunnen voor u kunnen doen op het gebied van tapijt? Kom langs in onze showroom. In ons StalenLAB kunt u honderden tapijtstalen bekijken en ervaren. De topmerken in onze vloerencollectie: Desso, van Besouw, Cunera, Vorwerk en Jabo. We laten u ook graag de andere mogelijkheden zien, zoals:

  • Karpet op maat laten maken van tapijt
  • Stoffering van woonkamer of slaapkamer met tapijt
  • Trap laten stofferen

Het beste van Interhoff in de mail ontvangen? Laat uw gegevens hieronder achter. Dan sturen we een bericht wanneer we iets bijzonders te melden hebben.