fbpx

Afgelopen maand vond de masterclass ‘Interieurfotografie met uw smartphone’ plaats. Het was een leerzame en gezellige avond. In deze blog een terugblik.

Masterclass interieurfotografie Interhoff video

Gelijk oefenen

Tijdens een uitverkochte masterclass leerden de deelnemers alle ins & outs over o.a. kleurgebruik, licht en styling. Natuurlijk bleef het niet alleen bij leren: alle besproken technieken werden gelijk geoefend in onze vernieuwde showroom.

Masterclass interieurfotografie Interhoff video

Professionele docent

Masterclass interieurfotografie Interhoff videoDe masterclass werd gegeven door fotograaf en stylist Suzanne Paap. Met haar bedrijf Bloomspiration verzorgt ze fotoproducties voor tijdschriften en lifestylemerken. Als docent is Suzanne werkzaam voor SintLucas in Boxtel en NIA ACADEMIE. Daarnaast geeft zij workshops voor interieurprofessionals, merken en bedrijven.

Terugblik film

We hebben tijdens deze avond een terugblik gemaakt in de vorm van een korte film. Deze is te bekijken op Youtube. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de video te gaan.

Masterclass interieurfotografie Interhoff video

Het beste van Interhoff in de mail ontvangen? Laat uw gegevens hieronder achter. Dan sturen we een bericht wanneer we iets bijzonders te melden hebben. Ook toekomstige masterclasses worden in de nieuwsbrief aangekondigd.

 

Publicatiedatum: 28-12-2018