fbpx

Onze stylisten stelden 4 unieke woontrends samen die binnenkort in onze showroom te zien zijn: Fairytale, Tribal Vibe, Hotel Chique en Natural Luxury. In deze blog presenteren we onze plannen en lichten we de trends toe.

woontrend hotel chique pode

Woontrend: Fairytale

In deze trend vervaagt de grens tussen design en kunst. De basis bestaat uit luxe meubels met hoogwaardige afwerking zoals fluweel, nikkel en glas. Bijzondere verzamelitems mogen gezien worden. Staat er nog een mooie ‘vreemde vogel’ stof te vangen op zolder? Bij de trend  Fairytale verdienen mooie vondsten een prominente plek in het interieur.

woontrend fairytale woontrend fairytale

Woontrend: Tribal Vibe

Natuurlijke materialen zoals linnen en sisal spelen een hoofdrol in de trend Tribal Vibe. Etnische invloeden geïnspireerd door reizen en andere culturen zijn volop aanwezig. Denk aan grafische prints, patronen en tropisch hout (uiteraard van verantwoorde herkomst).

woontrend tribal vibe woontrend tribal vibe

Woontrend: Hotel Chique

De trend Hotel Chique kenmerkt zich door een warme, rijke uitstraling. Luxe materialen zoals marmer, fluweel en leer zijn weer aan een opmars bezig. Comfort is belangrijk: zacht tapijt en lange volle gordijnen versterken het fijne hotelgevoel. De stijl wordt afgemaakt met accenten van koper.woontrend hotel chiquewoontrend hotel chique

Woontrend: Natural Luxury

Tussen alle genoemde stijlen is Natural Luxury de meest rustige en lichte van alle trends. Het grijpt terug naar de Scandinavische sfeer die al vele jaren populair is: poedertinten, blond hout en heldere vormen. Zoals de naam doet vermoeden maakt de Scandinavische soberheid plaats voor luxe.woontrend natural luxury 3 woontrend natural luxury

Hoe worden onze woontrends bepaald?

Net zoals in de modewereld worden de nieuwste woontrends gepresenteerd op bekende internationale vakbeurzen. Onze stylisten zorgen dat ze altijd up-to-date zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen.

Maar boven alles geldt natuurlijk: een interieur is pas goed als je 100% jezelf kunt zijn. Daarom stellen we tijdens het maken van interieurontwerpen voor onze klanten altijd veel vragen. Zo komen we te weten waar behoefte aan is in een nieuw interieur. Al deze informatie wordt vertaald naar de trends “op z’n Interhoffs.”

Het beste van Interhoff in de mail ontvangen? Laat uw gegevens hieronder achter. Dan sturen we een bericht wanneer we iets bijzonders te melden hebben.