fbpx

De specialiteit van onze designers is het maken van een compleet interieurontwerp: een volledig uitgewerkt plan voor 1 of meerdere ruimtes in uw woning of bedrijf, bijvoorbeeld na een verbouwing of verhuizing.

Een totaalontwerp is inclusief uitgebreid materialenplan, indelingsvoorstellen voor meubels, een kleurplan en een lichtontwerp die uitgewerkt zijn in handgetekende plattegronden.

interieurontwerper-en-woonwinkel-woonstudio-maarssen-2

Werkwijze

Een goed ontwerp begint altijd met een intake, waarbij we u en uw smaak beter leren kennen. Dan doen we door te luisteren en u vragen te stellen. Tegelijkertijd brengen we samen met u in beeld uit elke onderdelen het ontwerp moet bestaan. Om welke ruimtes gaat het? Welke wensen en woonbehoeftes zijn er? Wat is het budget?

Op basis van alle informatie bepalen we het aantal ontwerpuren en maken we een voorstel. Als het voorstel naar wens is, gaan we aan de slag met het uiteindelijke ontwerp.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens een compleet interieurontwerp wordt u altijd begeleid door onze interieurontwerpers en servicemedewerkers. Zij zijn vanaf de eerste schets betrokken en zorgen persoonlijk voor de uitvoering en installatie.

 

plattegrond-ontwerp-showroom-woonwinkel-ontwerpstudio-interhoff-maarssen-utrecht

materialenplan-interierontwerp-showroom-woonwinkel-ontwerpstudio-interhoff-maarssen-utrecht