fbpx

Catellani Smith verlichting maarssen utrecht

De verlichting van het Italiaanse Catellani & Smith is een kunstwerk op zich. De collectie laat zien dat verliching veel meer kan zijn dan een simpele lichtbron. Iedere lamp is een bijzonder object is dat gezien mag worden.

Handgemaakt van de mooiste materialen

Catellani & Smith gebruikt exclusieve materialen zoals goud en zilver. Kenmerkend is dat alle verlichting volledig met de hand wordt gemaakt. Er zit zichtbaar veel zorg en aandacht in de afwerking van van de lampen.

catellani smith verlichting tafellamp sweet light maarssen utrecht

Catellani & Smith tafellamp Sweet Light | aanwezig in showroom

Catellani & Smith hanglamp Poskristi maarssen utrecht

Catellani & Smith hanglamp Poskristi | aanwezig in showroom

Catellani & Smith hanglamp Poskristi maarssen utrecht

Catellani & Smith hanglamp Poskristi | aanwezig in showroom

Bekijk de verlichting van Catellani & Smith in onze showroom

Onze woonstudio ligt midden in het prachtige historische centrum van Maarssen, vlakbij Utrecht. Alle Catellani & Smith lampen in onze showroom zijn persoonlijk geselecteerd door onze interieurontwerpers.

Daarom vindt u bij ons geen eindeloze rijen verlichting, maar alleen mooi gestileerde sfeerhoeken.

U kunt 5 dagen per week zonder afspraak binnen lopen, maar we maken ook graag tijd vrij zodat u met onze ontwerpers aan tafel kunt voor een interieurontwerp.

Woonwinkel met ontwerpstudio

Uw interieur zegt iets over de manier waarop u in het leven staat. Het is veel meer dan een paar meubels die mooi zijn neergezet. Uw interieur is een plek waar u 100% uzelf kunt zijn. Daarom  ontwerpen wij interieurs waarin u centraal staat