fbpx

Eindelijk mogen we het grote nieuws bekend maken: we gaan verhuizen! Na 15 jaar op de Kaatsbaan in Maarssen gezeten te hebben, openen we in november 2017 onze nieuwe showroom aan de Nassaustraat 6 in Maarssen.

De komende tijd houden we je op onze blog op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verbouwing en verhuizing.

Ontwerp nieuwe showroom Interhoff Maarssen 2

Tijd voor de volgende stap

Het was een langgekoesterde droom om een volledig vernieuwde showroom te openen.

Toen er een paar maanden geleden een prachtig pand van maar liefst 530 m2 in het centrum van Maarssen vrijkwam, was het tijd voor de volgende stap. Op deze nieuwe plek kunnen we eindelijk al onze ideeën en wensen van de afgelopen jaren werkelijkheid laten worden.

Samen met de retaildesigners van JosDeVries (ontwerpers van de winkels van o.a. Ekoplaza) zijn we aan de slag gegaan voor het nieuwe winkelontwerp. Leuk om te weten: JosDeVries heeft kantoren in Moskou, München, Barcelona en Istanbul, maar het hoofdkantoor is gevestigd in Maarssen. Een echte ‘thuiswedstrijd’ dus.

Ontwerp nieuwe showroom Interhoff Maarssen 2

Nieuw winkelconcept

In het winkelontwerp zijn beleving en persoonlijk contact de belangrijkste punten. Daarom zetten we  onze mooiste merken en producten neer, maar laten we ook zien wat we kunnen. Zo hebben onze interieurontwerpers een werkplek midden in onze showroom gekregen, zodat iedereen ‘live’ kan meekijken met het ontwerpproces.

Iedereen kan straks ‘live’ meekijken met onze interieurontwerpers

Ontwerp nieuwe showroom Interhoff Maarssen 2 Ontwerp nieuwe showroom Interhoff Maarssen 2

We horen vaak van klanten dat ze het fijn vinden dat ze bij ons niet in een ‘standaard’ woonwinkel terecht komen, maar in een speciaalzaak waar ze zich thuis voelen. Daarom is over alles nagedacht. Looproutes, kleurgebruik, verlichting: alles klopt.

Ontwerp nieuwe showroom Interhoff Maarssen 2

Wat gaat er de komende tijd gebeuren?

Voordat het zover is, wordt het pand de komende tijd eerst flink verbouwd om het nieuwe  winkelinterieur te realiseren. Nadat de sloopwerkzaamheden zijn afgerond gaan we aan de slag met opbouwen.

Op deze blog en onze facebookpagina geven we je regelmatig een kijkje achter de schermen tijdens de verbouwing en verhuizing.

To be continued!

Ontwerp nieuwe showroom Interhoff Maarssen 2

Het beste van Interhoff in de mail ontvangen? Laat je gegevens hieronder achter. Dan sturen we een bericht wanneer we iets bijzonders te melden hebben.