fbpx

En zo stonden we laatst opeens in de file achter onze ‘eigen’ bus! Interhoff is trotse sponsor van de Activiteitenbus, een initiatief waardoor senioren mobiel kunnen blijven. Onlangs werd de nieuwste bus in gebruik genomen. 

interhoff activiteitenbus Maarssen2

Zelfstandig blijven

De Vereniging Activiteitenbus organiseert vervoer voor senioren in de regio. Leden kunnen tegen een kleine vergoeding een rit boeken binnen Maarssen-dorp, Maarssenbroek, Oud-Zuilen en Tienhoven.

Dit mooie initiatief zorgt ervoor dat senioren zonder eigen vervoer hun dagelijkse bezigheden zoals winkelen en familie bezoeken kunnen blijven voortzetten. Daardoor blijven zij ook langer zelfstandig.

Ook is het dankzij de Activiteitenbus makkelijker om sociale contacten te blijven onderhouden. Een belangrijk punt, aangezien veel ouderen te maken hebben met eenzaamheid.

interhoff activiteitenbus Maarssen2

De Activiteitenbussen rijden rond in de regio Maarssen. Foto: RTV Stichtse Vecht

Lokaal betrokken

1 van de doelstellingen van Interhoff is om de wereld om ons heen een stukje mooier maken. Dat doen we niet alleen door het creëren van mooie interieurs, maar ook door middel van het ondersteunen van lokale initiatieven.

We zijn trots om samen met vele collega – ondernemers bij te kunnen dragen aan het werk van de Activiteitenbus.

Het beste van Interhoff in de mail ontvangen? Laat uw gegevens hieronder achter. Dan sturen we een bericht wanneer we iets bijzonders te melden hebben.