fbpx

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: we gaan verhuizen naar een nieuwe showroom. De verbouwing en verhuizing komen steeds dichterbij, dus de hoogste tijd voor een update.

Woonwinkel ontwerpstudio Interhoff Maarssen verhuizen

Sleuteloverdracht

Op 1 oktober is de sleuteloverdracht en mogen we ons officieel de nieuwe huurder van de Nassaustraat 6 in Maarssen noemen. Veel tijd om bij dit bijzondere moment stil te staan is er niet: er is werk aan de winkel. De volgende dag staan onze aannemers om 07:30 uur op de stoep om te beginnen met slopen en bouwen.

Woonwinkel ontwerpstudio Interhoff Maarssen verhuizen

Ook op de oude locatie zitten we niet stil. Tussen alle dagelijkse drukte door zijn we aan het plannen, opruimen en organiseren.

Het draaiboek voor de komende weken ligt klaar, de logistieke planning is rond en we hebben er goede zin in. Kortom: we zijn er klaar voor!

Aan de slag met styling

Het nieuwe winkelconcept begint steeds meer vorm te krijgen. Styliste Mirjam van Stijl Retail Design (die je misschien wel kent van onze mooie etalages) heeft het basisontwerp uitgewerkt tot een stylingplan.

Woonwinkel ontwerpstudio Interhoff Maarssen verhuizen 3

Woonwinkel ontwerpstudio Interhoff Maarssen verhuizen 3

 

Een echte eyecatcher uit het plan is de XXL stelling van zo’n 4 meter hoog. Het is de bedoeling dat we in deze stelling steeds nieuwe collecties laten zien. Onze stylisten mogen dus iedere maand op de ladder klimmen om de stelling aan te kleden.

Woonwinkel ontwerpstudio Interhoff Maarssen verhuizen 3 Woonwinkel ontwerpstudio Interhoff Maarssen verhuizen 3

 

Een echte eyecatcher is de XXL stelling van 4 meter hoog

In de startblokken

De komende weken staan in het teken van bouwen, verhuizen en inrichten. Voor deze enorme klus worden we bijgestaan door een deskundig team. Onze aannemer, elektricien, interieurbouwer, verhuizers en stylist staan in de startblokken.

Eind november gaan we een week dicht, maar achter de schermen werken we natuurlijk hard door. Hou onze blog en facebookpagina in de gaten voor de laatste updates!

P.S.: we zijn nog op zoek een handige servicemedewerker. Bekijk de vacature hier!

Woonwinkel ontwerpstudio Interhoff Maarssen verhuizen

Het beste van Interhoff in de mail ontvangen? Laat je gegevens hieronder achter. Dan sturen we een bericht wanneer we iets bijzonders te melden hebben.