fbpx

De verbouwing van onze nieuwe showroom is in volle gang! Als je de foto’s ziet is het misschien lastig voor te stellen, maar eind november is onze nieuwe showroom “up and running”.  Een korte update.

Blog verhuizing update 3

Hallo zon

Bovenin het pand zit aan beide kanten van het pand een flinke raampartij. Die hebben we in ere hersteld door het systeemplafond te slopen en nieuwe kozijnen te plaatsen. Het 4 meter hoge plafond geeft in combinatie met het daglicht een prachtige, ruimtelijke uitstraling.

Blog verhuizing update 5

Blog verhuizing update 2

Meten is weten

Iedere dag wordt het eindresultaat steeds een stukje zichtbaarder. Maar kloppen alle afmetingen nog wel? Hoe groot wordt die op maat gemaakt stalentafel ook alweer? Alle maten worden gecheckt, gedubbelcheckt en nóg een keer gecheckt. We meten wat af.

Blog verhuizing update 4

Blog verhuizing update 7

Wat gaat er de komende tijd gebeuren?

Er moet nog een hoop gebeuren, maar we zijn goed onderweg. De aankomende weken wordt er hard doorgewerkt aan de Nassaustraat, terwijl de op de Kaatsbaan onze verhuizingsuitverkoop in volle gang is.

To be continued!

Blog verhuizing update 6

Het beste van Interhoff in de mail ontvangen? Laat je gegevens hieronder achter. Dan sturen we een bericht wanneer we iets bijzonders te melden hebben.