fbpx

Terwijl de elektriciens, schilders, aannemers en wijzelf klokje rond werken om alles af te krijgen komt de verhuisdatum steeds dichterbij. Het gaat bijna gebeuren! Een samenvatting van de gebeurtenissen van de afgelopen weken.

Nieuwe showroom Interhoff Maarssen 4

Installatie verlichting

De installateur heeft de hele ruimte voorzien van winkelverlichting. We hebben geïnvesteerd in energiezuinige LED lampen. Een flinke verbetering ten opzichte van de verlichting in onze oude showroom, waar veel inbouwverlichting nog op halogeen of ouderwetse TL buizen werkte.

Nieuwe showroom Interhoff Maarssen 2

Verf

Na lang zoeken hebben we de perfecte kleur verf gevonden. De schilder gaat niet met een kwast en roller aan de gang,  maar hij brengt de verf aan met een spuitinstallatie. Wel zo makkelijk met zulke enorme oppervlaktes.

Het plafond en de wanden waren eerst zwart, dus de ruimte knapt direct zichtbaar op.

Nieuwe showroom Interhoff Maarssen 8

Nieuwe showroom Interhoff Maarssen 7

Nieuwe showroom Interhoff Maarssen 6

Met zulke oppervlaktes gaat de schilder niet met kwast en roller aan de gang

Magazijn

Alle logistiek en montage van onze producten doen we in eigen beheer. Daarom is er een nieuw magazijn gebouwd waar alle meubels, gordijnen, raamdecoratie, tapijt en onderdelen opgeslagen worden. Zo kan onze service nog beter en efficiënter worden afgehandeld.Nieuwe showroom Interhoff Maarssen 1

Showroom uitverkoop

De showroom op de Kaatsbaan begint steeds leger te worden. We gaan bijna de laatste week van onze verhuizingsuitverkoop in. Dat betekent dat we heel veel producten met 40 of 50% korting weg doen.

Bovendien zijn alle eetkamerstoelen op onze outletzolder nu €100,-  p/s en hebben we ook diverse restanten uit onze magazijnen te koop staan.

Wil je weten of er nog iets moois voor je tussen zit? Check de sale hier of kom voor het meest actuele aanbod langs in de showroom.

(Het kan zijn dat we intussen aan het opruimen zijn!)

Nieuwe showroom Interhoff Maarssen 11

Belangrijke data

  • In week 47 (21 t/m 27 november) zijn we aan het verhuizen en is de showroom gesloten.
  • Vanaf dinsdag 28 november zijn we weer geopend op de nieuwe locatie
  • De eerste gratis ontwerpdag in de nieuwe showroom is op 16 december 2017. 

Nieuwe showroom Interhoff Maarssen 5

Het beste van Interhoff in de mail ontvangen? Laat je gegevens hieronder achter. Dan sturen we een bericht wanneer we iets bijzonders te melden hebben.