fbpx

Woont u in Zwitserland en wilt u uw interieur vernieuwen of aanpassen? Wij maken interieurontwerpen voor uw woning of appartement in het buitenland. Het grote voordeel: wij regelen alles voor u, van het 1e ontwerp tot en met de uitvoering in Zwitserland.

Read this page in English

Interieurontwerp zwitserland

Als u uw interieur wilt veranderen, komt er veel op u af. Zeker als u in buitenland woont en aangewezen bent op lokale bedrijven. Ons designteam werkt voor klanten in heel Nederland en daarbuiten.

Financieel aantrekkelijk: vanuit Zwitserland uw interieur in Nederland kopen

Omdat veel producten in Zwitserland duurder zijn, is het in veel gevallen goedkoper om uw nieuwe interieur door ons te laten ontwerpen en te laten vervoeren naar Zwitserland. Ook het gunstige btw tarief werkt in uw voordeel.

Wij regelen alles

U hoeft zich geen zorgen te maken over zaken als douaneformaliteiten, invoerrechten en transport. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Eigen serviceteam

Onze eigen monteurs en stoffeerders zorgen ter plaatse voor de montage en plaatsing van uw nieuwe interieur.

Bekijk uitgevoerd project in Lausanne

We verzorgden een complete make-over van het interieur voor een  klant in Lausanne. Bekijk de foto’s van het appartement bij onze projecten.

Ons inspiratieboek

We hebben speciaal voor onze Zwitserse klanten een brochure gemaakt. Download de brochure ‘De Nederlandse smaak in Zwitserland’ hier.

Neem contact op voor een kennismaking

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem contact op met Rijnie Nijhoff.

Telefoon: (+31) 6 532 99 340
e-mail:  rnijhoff[at]interhoff.nl

Een intake is zowel mogelijk in Nederland als op locatie in Zwitserland.